Telefon:+36 70 361 3684 iroda@kapcsolatkihivasalapitvany.hu

2018. június 25-én került megrendezésre a LENDÜLET – Miskolci, eltérő identitással rendelkező társadalmi csoportok együttműködésének megvalósítása című, EFOP-1.3.4-16-2017-00028 azonosítószámú projekt Nyitórendezvénye.

A Hotel Pannonia Miskolc szálloda rendezvénytermében meghívásunkra mintegy 12 szervezet és a sajtó munkatársai képviseltették magukat.
A program első részében a projektmenedzser szakmai vezető, Dr. Bajákyné Szabó Csilla mutatta be az alapítványt és a projektet, majd a rövid szünetet követő második részben munkatársaink és a meghívottak között kötetlen beszélgetés alakult ki, amelynek során a korábbi tapasztalatok
felelevenítésén túl információcserére is sor került, illetve megvalósult a jövőbeni együttműködés lehetőségeinek megteremtése is.

2018. május 19-én, szombaton délután az Erzsébet téren került megrendezésre a „Civil Nap” Miskolcon, amelyen alapítványunk munkatársai is részt vettek. A Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esélyek és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil
Információs Centrum szervezésében, a Miskolc Város Ünnepéhez kapcsolódóan harmadik alkalommal megrendezett eseményen negyvennél is több civil szervezet, közösség képviselői jelentek meg és mutatták be tevékenységüket az érdeklődőknek.

Munkatársaink a 14.00 és 18.00 között zajlott rendezvénynek köszönhetően megerősítették már meglévő partneri együttműködésüket más szervezetekkel, illetve lehetőséget találtak arra, hogy újabb, a tevékenységi területükhöz köthető egyesülettel lépjenek kapcsolatba a sikeres jövőbeni partnerség jegyében.

Kapcsolódó linkek:

http://minap.hu/cikkek/nyitott-szivekre-talal-iii-civil-nap-miskolcon-kepgaleriaval
http://www.boon.hu/miskolcon-nyuzsgo-agorat-teremtettek-a-civilek/3867895

 Alapítványunk munkatársai 2018. június 9-én Kiscsécsen jártak, az Egy Esély Civil Szervezet által szervezett Jótékonysági Gyereknapon. A délelőtt kezdődött rendezvényen nemcsak a helyi gyerekek, hanem a környező települések, Köröm és Girincs fiataljai is találtak maguknak szórakozási
lehetőséget. Lelkesen vették birtokukba az ugrálóvárat és a trambulint, figyelték a lufiból játékokat fújó bohóc előadását, táncoltak a Dominó Duó csapat útmutatásait követve és színeztek a kreatív standon felállított asztaloknál, ahol arcfestésre és csillámtetoválás készítésére is lehetőség volt. A rendezvényt délután tombola zárta, amelyen értékes ajándékokat nyertek a résztvevők.